Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Wenger " Jag måste vara ett geni som lyckats dölja min inkompetens"

Foto: SCANPIX

Både media och supportrar har ifrågasatt Arsene Wengers taktiska kunnande den senaste tiden. Nu svarar Arsenal-tränaren på kritiken och menar att han och laget visat en enorm kontinuitet under flera års tid.

Arsene Wenger har fått mycket kritik under den senaste tiden och många har menat att den franske tränaren inte är tillräckligt skicklig taktiskt.

Även en del av Arsenals supportrar verkar ha tröttnat på Wenger. Under matchen mot WBA i helgen vecklade de nämligen ut en banderoll med texten: "Arsene, tack för minnena, men det är tid att säga adjö".

Wenger som varit tränare i Arsenal i arton år svarar nu på kritiken.

-Jag började träna på toppnivå 1983. Om jag är taktiskt inkompetent måste jag vara ett geni som lyckats dölja det så bra.

-De senaste femton åren har vi alltid lyckats ta oss till åttondelsfinal i Champions League. Nämn en annan klubb som lyckats med det. Jag tycker vi har visat en enorm kontinuitet, säger Wenger enligt The Mirror.

Den franske tränaren skulle önska att folk kunde se vilket jobb han och laget lägger ner.

-Jag kan mitt jobb och gör det med fullt engagemang. Jag skulle vilja att folk var med mig under sju dagar och se vilket jobb vi lägger ner, säger Wenger.

Wenger har vunnit Premier League med Arsenal tre gånger. Senast man gjorde det var säsongen 2003/04.

Publicerad 2014-12-01 kl 09:59

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER