Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: "Arsenal försökte värva Pogba"

Foto: Scanpix

Paul Pogba.

För snart tre år sedan jobbade Wenger med att försöka värva Paul Pogba till Arsenal, innan fransmannen skrev på för Juventus. Dessutom förklarade han varför Abou Diabys karriär har blivit fylld med skadeproblem.

Arsenals manager Arsène Wenger var i helgen på plats i beIN Sports' studio för att diskutera fotboll, och han gjorde flera avslöjanden. Ett av dem var att Paul Pogba var aktuell för Arsenal.
- Vi försökte värva hit honom, men han skrev snabbt på för Juventus.

- Som spelare har han allting. Det är svårt att komma på något som han saknar. Han har potentialen att vinna Ballon d'Or.

Wenger fick även en fråga om Abou Diabys skadesituation.
- Han är en spelare jag har enorm respekt för. Varje gång han kommer tillbaka måste han börja om från noll med en ny skada.

- En fotbollsspelare behöver sin ankel. Han förstördes av en dålig tackling i Sunderland för sex-sju år sedan, vilket förändrade hans ankel. Han är ingen fragil spelare. Han var offret av en bödels tackling som blev ostraffad.

Han berättade även att han ser Callum Chambers som mittback, att Welbeck har kvalitéer som påminner om Thierry Henry, och att Lukas Podolski inte är till salu i januari.

Publicerad 2014-11-17 kl 20:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons