Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger attackerar La Liga: Jag förstår inte varför någon skulle vilja gå till Spanien

Arsenals manager tycker att det vore absurt av Cesc Fabregas ur en sportslig synvinkel att flytta till Spanien.
– Om du är tävlingsinriktad stannar du i England – det är där konkurrensen finns och det är där de bästa spelarna vill vara.

Samtidigt som Wenger säger att de inte haft någon kontakt med Barcelona om Cesc Fabregas, går han till hård attack mot den spanska ligan.

– De har två bra lag, det erkänner jag. Men laget på tredje plats är 27 poäng efter. Den här helgen går spelarna i strejk för att inte får betalt. Det är en liga helt i oordning.

Det är inte bara La Liga som får en känga från Wenger, utan han går också hårt åt medierna.

– Jag får så många telefonsamtal från spanska spelare som vill spela för oss och vill komma hit, att jag inte kan förstå er envishet att få de bästa spelarna bort från England.

Angående Cesc Fabregas säger Wenger att det inte hållits något möte om hans framtid, och att Barcelona borde ringa honom om de är intresserade.

– Självklart är det mycket prat men det har inte hållits något officiellt möte om Cesc Fabregas. Jag tycker att de borde ringa oss om spelare som är här och under kontrakt, så det finns inget hemligt möte eftersom vi inte vill sälja våra spelare.

Publicerad 2010-04-16 kl 12:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons