Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: Bara Hughes tycker Adebayor är oskyldig

Emmanuel Adebayor riskerar fem matchers avstängning för sitt uppträdande mot Arsenal men försvaras av sin manager Mark Hughes. Arsene Wenger förstår inte Hughes.
- Om man frågar hundra personer, kommer nittionio säga att det är väldigt illa och den hundrade är Mark Hughes, säger Wenger.

Adebayor utreds av FA för sitt målfirande och för sin stämpling av Robin van Persie. Men hans manager Mark Hughes tycker han är oskyldig vilket Arsenals Arsene Wenger är helt oförstående inför.

- Det ser väldigt illa ut, menar fransmannen.

Tacklingen kan ge Adebayor tre matchers avstängning och uppträdandet vid målfirandet ytterligare två. Men Hughes tycker att det inte var något fel på tacklingen medan Wenger utbrister ”Såg du den?” när han får frågan om han tycker det var en ful tackling.

- Jag tycker det var en väldigt dålig tackling, överraskande dålig. Jag förväntade mig inte att han skulle göra det, men domaren borde visat ut honom för tacklingen på Cesc Fabregas, fortsätter Wenger.

Han kommenterar också Adebayors uppförande.

- Jag var förvånad över fientligheten i Adebayors attityd mot Arsenal för Arsenal var toppen mot honom. Han kommer förstå det om några år.
- Det är därför jag är djupt överraskad och chockad.

Publicerad 2009-09-16 kl 11:35
Annons
Annons
Annons