Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: ”De säger köp – men vem?”

Foto: AP

Arsene Wenger

Arsene Wenger är under press att värva till Arsenal.

Fransmannen undrar emellertid, vem ska han värva?

Arsenals Premier League-säsong fick en usel start. 1-3-förlust mot Aston Villa och managern Arsene Wenger fick direkt kritik för Arsenal fansen för uteblivna värvningar. Det var till och med en herre på läktaren med en skylt där det stod ”spend, spend spend”, ”spendera, spendera, spendera” med hänvisning till de pengar som Arsenal ledningen inför säsongen sade finas tillgängliga för spelarköp.

Arsenal har under sommaren varit intresserat av bland annat Gonzalo Higuain och Luis Suarez men inte lyckats ro någon av värvningarna i land. Nu återstår knappt två veckor av transferfönstret och det börjar bli bråttom om de ska hinna förstärka.

Arsene Wenger ser dock ett problem.

- De säger ”köp spelare, köp spelare, köp spelare, men vem? Vi analyserar varenda spelare i världen och arbetar dygnet runt för att hitta någon. Vi tar det på oerhört stort allvar, sade Wenger efter matchen.

- Men tills vi har värvat måste vi börja vinna matcher fortsatte Wenger och lade till att man ser sig om efter förstärkningar fortfarande och kommer att fortsätta göra det.

Publicerad 2013-08-18 kl 11:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons