Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger efter fiaskot: Det var mitt fel

Foto: TT

Arsene Wenger skulle fira sin 1000:e match som Arsenalmanager i mötet med Chelsea. Det slutade med 0-6, en rejäl förnedring.
- Det är en av de värsta dagarna i min karriär, säger han.

Arsene Wenger har varit i Arsenal i 18 år och skulle fira sin 1000:e match som manager för klubben när laget gästade Stamford Bridge. Men istället för en fest fick fransmannen se sitt lag totalt krossat.
Efter 17 minuter hade Chelsea satt 3-0 och Arsenal hade åkt på en utvisning. Matchen slutade till sist hela 6-0 för Chelsea.
- Det är en av de värsta dagarna i min karriär. Det var över efter 20 minuter och då är det mycket kvar. Du förbereder dig inte hela veckan för att uppleva något sådant, säger Wenger enligt BBC.

- Jag tycker inte det finns så mycket att säga om misstagen vi gjorde. Vi fick rejält med stryk i dag. Förlusten är mitt fel, jag tar det fulla ansvaret för den.

Men trots allt det negativa vill Wenger ändå framhålla en liten, liten ljusglimt. När han får frågan om titelchanserna lyfter han ändå fram det faktum att den här genomköraren såklart ser illa ut, men ser man till de två senaste omgångarna hade man kunna kryssa båda och sluppit rubrikerna. Även om det egentligen hade varit sämre.
- Chanserana är klart mindre nu. Men vi hade två svåra bortamatcher mot Tottenham och Chelsea. Hade vi kryssat båda hade vi haft två poäng, nu vann vi den ena och har tre.

Publicerad 2014-03-22 kl 22:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons