Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger får inte bara kritik från media- nu ökar frustrationen inom klubben

Foto: SCANPIX

Arsene Wenger

Arsene Wenger har fått väldigt mycket kritik från media den senaste tiden och nu verkar även delar av Arsenals stab tvivla på fransmannens taktiska val.

Arsenal har haft en tuff vecka. Först tappade man 3-0 till 3-3 mot Anderlecht i Champions League och sedan förlorade man mot Swansea i ligaspelet med 2-1.

Den förre Arsenal-spelaren och numera TV-experten, Paul Merson, var mycket kritisk efter matchen mot Anderlecht och menade att klubben inte har någon aning om vad de gör.

Även om delar av Arsenals stab inte skulle gå så långt som Merson finns det enligt, Daily Mail, en ökande frustration inom klubben över Wengers vägran att ändra sin defensiva uppställning.

Upphovet till frustrationen ska ha föranletts av att Wenger varken visade någon vilja att försöka stänga matchen mot Swansea eller lösa de uppenbara problem som ytterbacken Calum Chambers hade på sin kant.

Swanseas segermål gjordes efter det att Jefferson Montero sprintat förbi den långsammare Chambers och passat in till Batefemi Gomis som nickade bollen i mål.

Wenger fick en del kritik efter matchen för att han inte bytte in kvickare spelare som Nacho Monreal eller Hector Bellerin på kanten och flyttade in Chambers som mittback.

Paul Merson backar inte från den kritik han gett sin förre tränare.

-Jag respekterar Wenger, han är en briljant coach. När han kom till Arsenal var han långt före i sitt tänkande. Men tiderna förändras.

-Det är mitt jobb att säga som det är. Jag var i Arsenal i fjorton år och jag säger det här sakerna för att jag bryr mig om klubben. Jag tänker inte backa från min kritik, menar Merson.

Arsenal möter Manchester United efter landslagsuppehållet, en match som säkerligen den franske tränaren helst bör vinna för att slippa undan ytterligare kritik.

Publicerad 2014-11-11 kl 16:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons