Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: "Finns inget lag som kan utmana Chelsea"

Foto: Scanpix

Arsène Wenger.

Chelsea rycker i tabellen och Arsenals tränare, Arsene Wenger, tror inte att det finns något lag som kan stoppa dem. 

I lördags tappade Manchester City poäng och igår förlorade Arsenal mot Swansea. Allt medan Chelsea fortsätter att rada upp segrar. José Mourinhos mannar leder nu Premier League fyra poäng före Southampton och hela åtta poäng före Manchester City.

Arsenals tränare, Arsene Wenger, har väldigt svårt att se att något lag ska kunna komma ikapp suveräna Chelsea.

- Chelsea ser just nu ut att vara på väg mot 100 poäng den här säsongen. Om du tittar på hur många poäng de har idag så kommer ingen kunna komma ikapp dem, det är något som är säkert. Det ser inte ut att finna något lag som kan utmana dem, säger Wenger enligt The Telegraph.

Wenger hade svårt att förklara varför Chelsea är så dominanta, men pekade ut lagets förmåga att vinna svåra matcher.

- Det finns ingen uppenbar anledning. De fick en bra start och har det där lilla extra som gör att det kan vinna svåra matcher.

Arsenal-tränaren försökte även förklara gårdagens förlust mot Swansea.

- Jag tyckte vi hade kontroll på läget, men vi släppte in dem i matchen när vi förlorade en del dueller på mitten som man inte får förlora, sa Wenger.

Wenger som fått en del kritik den senaste tiden för att vara en dålig taktiker gjorde inga byten förrän Arsenal låg under med 2-1.

- Jag tycker alltid det är svårt när vi leder med 1-0. Vi kändes rätt säkra bakåt och jag tyckte inte att vi behövde göra några förändringar. Vi hade vissa problem på högersidan, men jag hade inga erfarna spelare på bänken, menade Wenger.

Arsenal ligger hela tolv poäng efter serieledande Chelsea och kan väl endast trösta sig med att andra storklubbar som Manchester United och Liverpool ligger ännu längre efter.


Publicerad 2014-11-10 kl 09:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons