Wenger: "Han kommer vinna tillbaka fansen"

Ett överlägset Arsenal besegrade Bournemouth på hemmaplan. Wenger var mycket nöjd med lagets prestation efter matchen.
- Det var en seriös prestation och vi spelade bra över hela planen, säger han till BBC.

Alexis Sanchez som var ryktenas man under Deadline Day blev till slut kvar i Arsenal. Chilenaren som varit iväg på landslagsspel fanns med i Arsenals trupp till hemmamatchen mot Bournemouth. Anfallsstjärnan startade dock på bänken.

Inledelsevis av matchen så var det hemmalaget som var det bollförande laget. Det kom att ge utdelning redan i 6:e matchminuten. Efter ett fint inlägg mot straffområdet av Kolasinac så styrde Welbeck in bollen i mål via axeln/bröstet.

Efter 20 spelade minuter hade Arsenal hade 66% bollinnehav och Bournemouth hade ännu inte kommit till något skott

I den 28:e matchminuten gjorde Alexandre Lacazette 2-0, av en passing från Welbeck.

Halvtid i matchen och fortfarande 2-0. Arsenal hade många fina chanser men lyckades inte få in bollen bakom Bournemouth målvakt Begovic.

I början av andra halvlek var det mycket spel på Bournemouth planhalva. 10 minuter in i andra halvlek gjorde Welbeck sitt andra mål i matchen. 3-0 till Arsenal och assist av Aaron Ramsey.

Welbeck var nära att sätta ett hat-trick halvvägs in i andra halvlek, men skjöt utanför.

Arsenal gjorde två byten i matchminut 75. Olivier Giroud ersatte Alexandre Lacazette, och Alexis Sanchez ersatte Danny Welbeck. Men de sista 15 minuterna bjöd inte på något händelserikt.

Matchen slutade 3-0 till Arsenal och fansen välkomnade tillbaka Alexis Sanchez.

Även Wenger pratade gott om Sanchez efter matchen.

- Alexis Sanchez är mycket fokuserad på Premier League och Europa League och han vill göra det bra ifrån sig. Han kommer snabbt komma tillbaka till sitt bästa, säger Wenger till BBC.

Arsenal: Cech - Mustafi, Koscielny, Monreal - Bellerin, Ramsey, Xhaka, Kolasinac - Özil, Welbeck - Lacazette

Bournemouth: Begovic - Cook, Aké, Mings - Smith, Fraser, Gosling, Arter, Daniels - King - Defoe

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän