POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Wenger: Jag litar på mitt unga lag

Arsenals tränare Arsène Wenger har än en gång gått ut och skyddat sina unga spelare. Fransmannen vägrar tro att erfarna spelare är lösningen på Londonklubbens brist på titlar de senaste säsongerna.

- Ska jag ta in en annan spelare i stället för Walcott? Det är galenskap. Han är 20 och i engelska landslaget. Fàbregas är i det spanska landslaget och han är 22, Diaby spelar för Frankrike och är 22, Nasri spelar för Frankrike, han är 22, Bendtner spelar i danska landslaget vid 21 års ålder. Ska jag sparka en spelare som redan spelar i landslaget, säger Wenger enligt Daily Mail.

- Vi blir kritiserade för att vi spelar unga spelare. Borde vi låta dem gå när de börjar prestera på toppnivå? Det är inte acceptabelt.

Och den som håller tummarna för att Wenger "äntligen" kommer att spendera massor a pengar på stora spelare, kan släppa taget. En eller två spelare väntas komma in för att stärka truppen. Prio ett är istället att säkra Robin van Persies underskrift.

- Jag hoppas att Robin kommer skriva på ett nytt kontrakt.

- Jag vill ha Robin kvar för han är en väldigt viktig spelare i truppen. Han har utvecklats bra här och jag ser ingen anledning för honom att lämna. Han älskar klubben.

Publicerad 2009-05-14 kl 14:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå