Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger oroad för psykiskt svagt Arsenal: ”Kan inte tappa mer om vi ska komma topp fyra”

Foto: AP

Arsene Wenger

Arsene Wenger oroar sig för att hans lag är psykiskt svagt – och menar att man inte har råd med fler poängtapp om man vill komma i topp fyra.

Chelsea rivstartade mot Arsenal och ledde med 2-0 efter en dryg kvart, och även om Arsenal spelade upp sig rejält i andra halvlek då Theo Walcott kvitterade så var Arsene Wenger oroad efter matchen.

- Vi har förlorat två stora matcher den senaste veckan och det har skadat oss. Vi har inte råd att tappa poäng fler gånger om vi vill sluta i topp fyra, sade Arsenal-managern.

- Detta påminde om förra veckan (förlust mot Manchester City). Vårt lag har en fantastisk kvalité och kämpaglöd, men vi kommer inte in i de stora matcherna förrän vi ligger under med 2-0. Just nu är det oroande. I de stora matcherna är det mycket svårt när man väl hamnat i 0-2-underläge. Det finns en psykologisk aspekt här eftersom vi inte var med från matchstart.Laget måste tro mer på den kvalité vi har i laget, fortsatte Wenger.

Arsenal ligger nu på sjätte plats, sju poäng efter Tottenham som för närvarande ligger fyra. Liverpool skuggar närmast bakom på lika många poäng (23), men med en match mer spelad.

Premier League-tabellen hittar du här.

Publicerad 2013-01-21 kl 10:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons