Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Wenger: "Tror att Leicester håller sig kvar"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Arsenal vann mot Leicester med 2-1 igår. Efteråt var ändå tränaren Arsene Wenger imponerad av sina motståndare.
– Vi är förvånade att det här laget är sist i tabellen, de har en god chans att överleva.

Leicester ligger sist i Premier League med fem poäng upp till säker mark. I veckan kom uppgifter om att tränaren Nigel Pearson hänger löst, och igår kom ytterligare en förlust. Jumbon var inte tillräckligt starka och fick inte med sig några poäng borta mot Arsenal.

Efteråt var Arsene Wenger ändå imponerad av motståndarlaget och menade att Leicester har stora möjligheter att undvika nedflyttning.

– Vi spelade mot ett riktigt bra lag. Jag är förvånad över att det här laget ligger sist i tabellen. Man såg ännu en gång på planen att det är ett starkt lag. Drabbas de inte av panik och tror på vad de gör, så kommer de att överleva, sa fransmannen till Sky Sport.

På söndag väntar ytterligare en bortamatch för jumbon då man gästar Aston Villa. Spekulationer i England gör gällande om laget kommer att spela mötet med Nigel Pearson som tränare eller inte. Arsene Wenger försvarar ändå sin kollega och menar att man behöver ha Pearson kvar som tränare för att förnya Premier League-kontraktet.

– Nigel Pearson gör ett jättejobb för klubben. Jag tror att om de fortsätter stå starka tillsammans så har de en god chans att överleva.

I och med segern så går Arsenal om Manchester United i tabellen med en match mer spelad.

Publicerad 2015-02-11 kl 08:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER