POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Wenger tror Liverpool kan gå obesegrat: ”De har det för tillfället”

Foto: Bildbyrån

Liverpool har en stor ledning i jakten på ligatiteln.
Då tror Arsene Wenger att laget kan gå obesegrat, likt hans Arsenal.
- Du behöver få ut rädslan för att förlora ur laget. De har det för tillfället, säger han till BeIN Sport, enligt The Mirror.

Liverpool har halvvägs in i Premier League-säsongen bara tappat två poäng och toppar ligan med 13 mer än tvåan Leicester. Skulle de hålla i formen och inte förlora någon match under Premier League-säsongen blir de det andra laget i England efter Arsenal som går en säsong obesegrad genom en PL-säsong.

Arsene Wenger ledde det Arsenallaget och menar att Liverpool har en möjlighet att återupprepa bedriften.

- Min erfarenhet är att om du lyckas gå en hel säsong obesegrad så har du tron på att man bara kan fortsätta att spela för att man kommer att vinna matchen, säger fransmannen till BeIN Sports, enligt The Mirror.

- Det är väldigt svårt att få in det i laget för du behöver ha en speciell form för att göra det och du behöver få ut rädslan för att förlora ur laget. Det är något som är väldigt viktigt och de har det för tillfället.

Liverpool var nära att ta hem PL-titeln redan förra säsongen, men slutade en poäng bakom Manchester City efter en rafflande slutspurt av ligasäsongen. Nu tror Wenger att Liverpool lyckas ta ligatiteln under den pågående säsongen.

- De var nära förra året och de är på väg att göra det i år. Men jag tror att vad Liverpool förväntar sig i den här stunden är att vinna Premier League och det är det första målet för en sådan fotbollsstad, säger Wenger.

- Att ha gått 30 år utan att vinna Premier League… ingen hade trott det. Det är deras huvudmål och jag tycker de har en bra form och att de är på god väg att uppnå det den här säsongen eftersom deras största motståndare är ganska långt bakom redan.

Liverpool ställs härnäst mot Sheffield United i Premier League, en match som spelas i morgon torsdag.

Publicerad 2020-01-01 kl 11:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå