Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: "Vill avsluta så högt som möjligt"

Arsene Wenger har inte gett upp andraplatsen i årets Premier League.
- Vår enda chans är att vinna våra två återstående matcher, säger Wenger.

Efter förlusten mot Swansea och poängtappet på Old Trafford mot Manchester United har silverpengen glidit Arsenal ur händerna.

Arsenaltränaren menar dock att det fortfarande finns chans att bli vice-mästare.

- Vi har möjligheten till att ta sex poäng till, men det kommer inte vara tillräckligt om Manchester City vinner sin match mot Southampton vilket är troligt. Så hur stora chanser vi har vet jag inte, men vår enda chans är att vinna våra två återstående matcher, säger Arsene Wenger på presskonferensen inför onsdagens match mot Sunderland.

På frågan om Wenger känner sig bekväm med att sluta trea i tabellen svarar tränaren:

- Det beror på vad du menar med bekväm. Vi vill komma på första plats, men i nuläget är det matematiskt omöjligt och då vill vi ta en så hög placering som möjligt.

Sunderland som står för moståndet är i desperat poäng behov då en poäng räcker för att säkra ett nytt Premier Leauge-kontrakt.

- Sunderland har de senaste åren haft det tufft i de fem-sex avslutade omgångarna. Jag har för mig att Di Canio räddade dem, sedan var det Gus Poyet och nu Dick Advoccat. Så på något sätt hittar de alltid ett sätt att undivka nedflyttning, säger Wenger.

Arsenal kan å sin sida vid en seger säkra spel i Champions Leagues grusspel den kommande säsongen då Wengers mannar har två poäng ner till tabellefyran Manchester United.

Publicerad 2015-05-19 kl 21:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons