Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: "Vill stanna 14 år till i Arsenal"

Kritiken växer mot Arsene Wenger – men själv blickar managern mot framtiden.
- Hoppas stanna här 14 år till, säger han.

Londonlaget har haft en osedvanligt dålig säsongsinledning, den sämsta under fransmannens styre, där inte minst plattmatcherna mot Manchester United (förlust 8-2) och Blackburn (4-3) sticker ut.

På tisdagen tycktes ett nytt fiasko lura i faggorna när League 2-laget Shrewsbury tog ledningen på Emirates Stadium i ligacupen. Till sist kunde dock Alexander Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs och Yossi Benayoun göra mål och ordna vinsten, vilket såklart ansågs vara en nödvändighet bland fansen.

Efteråt slog tränaren Arsene Wenger tillbaka mot de hårda ord som riktats mot honom på sistone. Han förklarade att de negativa strömningarna inte biter, eftersom folks uppfattning svänger så fort.

- Vi ledare tar åt oss all ära när det går bra, och då är det inte mer än rätt att vi också får skällen i tyngre tider nu när folk är upprörda. Jag förstår reaktionerna, men kan inte bekymra mig om allt som sägs, säger Wenger till Sky Sports.

Många har undrat om det inte vore dags för Arsenal att plocka in en renodlad försvarstränare som kan stadga upp defensiven – någon i stil med förre storspelaren Martin Keown.

- Jag har varit tränare i 30 år och ser den typen av diskussion som ett hån, säger Wenger och förklarar att han själv är fullt kapabel att leda även sina backar på träningarna.

- Visst inser jag att folk är besvikna på hur vårt spel sett ut. Men precis som att vi inte ska lyssna på allt som sägs när det går bra, ska vi inte ta åt oss allt som sägs nu. Jag har varit manager i den här klubben 14 år och tagit oss till Champions League lika många gånger. Förhoppningsvis fortsätter det så 14 år till.

Publicerad 2011-09-21 kl 09:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons