Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wengers krav till fansen: Välkomna Viera, Adebayor och Toure

Arsene Wenger vill inte att fansen beter sig illa mot de förra spelarna Kolo Toure, Emmanuel Adebayor och Patrick Viera när Manchester City gästar Emirates.

När Emmanuel Adebayor nätade mot Arsenal i höstas hemma på City of Manchester Stadium löpte han över hela planen för att fira inför Arsenalfansen, som han anser behandlade honom illa innan och i samband med flytten från Arsenal. Londonklubbens fans blev givetvis väldigt uppretade men Arsenals manager Arsene Wenger hoppas nu att man lägger band på sig när lagen möts i London på lördag.
- Det gäller inte bara Adebayor utan även Patrick Viera och Kolo Toure, vi välkomnar dem alla tillbaka, säger han enligt the Guardian.

- Vi har alltid haft samma inställning, att respektera vad de har gjort för oss. Och vi vill att våra fans respekterar det likaså och hejar fram vårt lag. Oavsett vad som händer i matchen är det viktigt att ha en positiv attityd och ge spelarna allt stöd. Jag tror att det blir extra viktig med publikens stöd imorgon och vill ha publiken i ryggen. Jag förväntar mig att alla beter sig väl.

Publicerad 2010-04-23 kl 20:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons