Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wengers löfte: Säljer inte Walcott i januari

Foto: AP

Theo Walcott, Arsenal

Med ett halvår kvar på kontraktet spekuleras det i om Arsenal vill ta en sista chans att få något betalt för Theo Walcott. Men Arsene Wenger tänker inte så.
- Vi säljer honom inte i januari. Det är säkert, säger han.

Fem spelare har redan förlängt sina kontrakt med Arsenal men Theo Walcott, vars avtal går ut i sommar, har inte skrivit på något nytt. Det har spekulerats i om Arsenal ska sälja 23-åringen för att få åtminstone en liten summa pengar innan han försvinner. Men Arsene Wenger är tydlig med att det inte är aktuellt. Istället hoppas han att Walcott ska göra som Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson och Aaron Ramsey. Det vill säga förlänga kontraktet.
- Han måste bestämma sig nu och jag hoppas att beslutet som andra spelare har tagit hjälper honom att göra samma sak, säger Wenger enligt Goal.com

- Men magkänsla är att han hör hemma i den här klubben och att han kommer att skriva på. Jag har alltid varit övertygad om att han stannar.

Walcott har placerats i flera olika klubbar. Bland annat Manchester United. Arsene Wenger vill inser att det kommer att bli dyrt att behålla Walcott men säger samtidigt att han inte har något emot att stjärnorna får riktigt bra betalt
- Jag har alltid kämpat för att spelarna ska få tjäna pengar så jag blir glad när de får riktigt stora pengar. Jag kommer alltid att tänka så men det måste vara möjligt för klubben att betala också.

- Frågan är i slutändan om du kan betala det som spelaren kräver. Om det passar din lönebudget.

Publicerad 2012-12-20 kl 18:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons