Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wengers passning till Capello: ”Premier League är för bra”

Inga engelska lag i Champions Leagues seminfinaler tyder på att ligan har försvagats enligt Fabio Capello. Arsenals Wenger menar dock att ligan är för stark och att lagen tar ut sig på grund av alla jämna matcher.

Englands förbundskapten Fabio Capello gick tidigare i veckan ut och var oerhört kritisk till den engelska klubblagsfotbollen. Att inget lag från Premier League var kvar i Champions League talade sitt tydliga språk enligt italienaren. Nu får han motthugg av Arsenals Arsène Wenger.
– Premier League har blivit mycket tuffare och det har toppklubbarna fått betala för i Champions League, säger fransmannen enligt virginmedia.com.
– Ligan och lagen har absolut inte blivit svagare, tvärtom.

Wenger erkänner samtidigt att Arsenal ställdes mot alldeles för bra motstånd i form av Barcelona, men att Chelsea och Manchester United skulle ha gått vidare från sina möten om förhållanden i ligan inte hade varit så tuffa.
– Ingen i England har råd att vila spelare inför Champions League-matcher, till skillnad från lag i andra ligor. Den psykiska påfrestningen är helt enkelt för stor.

Publicerad 2010-04-17 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons