Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wengers val - Nasri: "Varför skulle han inte spela?"

Hånad av fansen – och på väg till Manchester City.
Ändå får Samir Nasri spela för Arsenal.
- Varför skulle jag inte ta ut honom, säger Arsene Wenger.

Enligt Daily Mail återstår i stort sett bara frågan om vilken ersättning fransmannens agent ska inkassera vid flytten – sedan är alla detaljer klara och Nasri lämnar Londonklubben. Men han får jobba in i det sista.

På fredagen meddelade Arsene Wenger att mittfältaren finns med i den trupp som tar sig an Liverpool i lördgens tidiga prestigemöte i Premier League.

- Nasri är en av de 18 spelare jag har tagit ut. Han får betalt av Arsenal FC den här månaden, så jag undrar: Varför skulle han inte spela? Du gör ditt jobb till sista stund i den här klubben – resten är spekulationer, säger manager Wenger.

Han hävdar även att Samir Nasri lägger ned enorm energi på träningarna och har fullt fokus på att göra sitt yttersta för laget. Därför tror Wenger att 23-åringen även klarar av smädelserna som de egna supportrarna utan tveka lär rikta emot honom under Liverpoolmötet.

- Om han är med i startelvan kommer han att spela, naturligtvis. Annars sitter han på bänken. Oavsett vad kommer han att kunna tackla fansens reaktion, säger Wenger till Daily Mail.

I förra veckans säsongsöppning, mot Newcastle, sjöng Arsenals tillresta klack om Nasris påstådda ”girighet” och ”illojalitet” på grund av uppgifterna om den förestående flytten till City.

Publicerad 2011-08-20 kl 10:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons