1-0 22' Parker
2-0 45' Ba
2-1 84' Johnson
3-1 90' Cole

Det var Scott Parker som gav krislaget West Ham en smakstart hemma mot Liverpool. Mittfältaren väggade sig snyggt igenom försvaret och placerade med en "Romario-tå" in ledningsmålet precis intill stolpen bakom Reina. Ett riktigt klassmål.

Strax därpå var Dirk Kuyt ytterst nära att kvittera för Liverpool. Men bollen smet strax utanför.

Dessutom utökade West Ham sin ledning bara minuten före halvtidsvilan. Demba Ba löper perfekt på en kontring och nickar enkelt in 2-0 bakom en chanslös Reina.

Trots att Liverpool lyckades reducera genom Glenn Johnson med fem minuter kvar dödade inhopparen Carlton Cole definitivt matchen med sitt 3-1-mål på övertid. Ett skott som Reina borde ha tagit.