Wilsheres delikatess tog Arsenal vidare i FA-cupen

Det satt långt inne, men i 86:e minuten frälste Jack Wilshere Arsenal med en halv volley.

Londonlaget är nu vidare till FA-cupens fjärde runda.

Jack Wilshere

Efter 2-2 mot Swansea i första matchen tog Arsenal emot walesarna på Emirates och det såg ut att gå mot ett nytt oavgjort resultat efter 90 minuter, trots Arsenalpress i andra halvlek.

Arsnal som slogs ut ur ligacupen av League Two-laget Bradford tog sig dock vidare till FA-cupens fjärde runda tack vare Jack Wilshere. Olivier Giroud hittade Wilshere vid straffområdeslinjen och den engelska landslagsmittfältaren drog till med en läcker halvvolley utom räckhåll för Vorm i Swanseas mål.

I nästa runda väntar nu Championship-laget Brighton.

Publicerad 2013-01-16 kl 22:32