Wolves kom tillbaka mot Chelsea - tog en poäng efter otrolig upphämtning

När allt pekade på att Chelsea skulle ta tre poäng mot gästande Wolves slog bortalaget tillbaka.
Chelseas 2-0-leding blev 2-1 som i den sista matchminuten blev 2-2.

Chelsea tog emot Wolves i omgång 36 av Premier League.

Den första halvleken slutade mållöst. Chelsea var närmast när Ruben Loftus-Cheek satte 1-0. Men målet dömdes senare bort för offside.

Chelseas nya amerikanska ägare var på plats på Stamford bridge och de såg ut att gilla vad de såg i andra halvlek, i alla fall till en början.

Efter en VAR-granskning av en straffsituation i minut 53 kunde Romelo Lukaku trycka dit matchens första mål.

Två minuter senare var Lukaku framme igen med ett skott utifrån straffområdet, den här gången assisterad av Christian Pulisic.

När man trodde att hemmalaget hade tre poäng som i en liten ask slog Wolves tillbaka. Trincão gick, precis som Lukaku, för ett skott utifrån. Det gav utdelning och gästerna var med i matchen igen.

Vid den här tidpunkten kändes Chelseas 2-1-ledning väldigt skör samtidigt som Wolves fortsatte forcera.

I den allra sista matchminuten nickade Conor Coady in 2-2 på en hörna slagen av Chiquinho.

Slutresultatet var fastställt och Chelsea fick nöja sig med att dela poängen med sina gäster.

Chelsea: Mendy - Rüdiger, Silva, Azpilicueta - Alonso, Kovacic, Loftus-Cheek, James - Lukaku, Pulisic, Werner

Wolves: Sá - Boly, Coady, Saïss - Aït-Nouri, Neves, Jonny, Moutinho, Dendoncker - Neto, Jiménez

Publicerad 2022-05-07 kl 18:13