POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
5v

Zaha redo att lämna Palace: "Vill uppleva Champions League"

Foto: Bildbyrån.

Wilfried Zaha uppges vara aktuell för att lämna Crystal Palace. 
Nu bekräftar anfallaren att han är redo för spel i en större klubb. 
- Jag måste spela på högsta nivå för att bli bättre, säger han till Daily Mail. 

Wilfried Zaha är fostrad i och slog igenom i Crystal Palace innan han mellan 2013 och 2015 hade en misslyckad sejour i Manchester United. Det ledde till att han återvände till Palace igen och imponerade bland annat under förra säsongen i Premier League. Efter återkommande spekulationer om en flytt, så skrev han i augusti i fjol på ett nytt avtal med Londonklubben till sommaren 2023, men nu är en flytt uppe på tapeten igen. 

Zaha har under den här säsongen uppgetts vara aktuell för bland annat Borussia Dortmund - och nu öppnar han även själv för att han kan lämna Palace redan i sommar. Detta med anledning av att han åter vill testa på spel i en större klubb. 

- Jag är också ambitiös och inte bara ambitiös för att spela i en storklubb, även för att vinna saker på klubbnivå och med Elfenbenskusten, säger han till Daily Mail. 

- Jag måste spela på högsta nivå för att bli bättre, för att uppnå det jag vet att jag är kapabel till och vinna titlar. Jag är tacksam över att ha kommit så här långt i min karriär, men jag känner att jag har så mycket mer att erbjuda. Jag vill uppleva Champions League. Jag behöver bara få möjligheten, sedan gör jag resten, fortsätter han. 

Enligt den engelska tidningen lär Palace, med anledning av Zahas långa kontrakt, kräva åtminstone 50 miljoner pund, lite över 600 miljoner svenska kronor för att sälja anfallaren.

Zaha är den här säsongen noterad för åtta mål och åtta framspelningar på 30 matcher i Premier League. Palace är på 13:e-plats i ligatabellen och ställs på söndag mot Arsenal. 

Publicerad 2019-04-19 kl 23:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå