Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Zlatan om Lindelöf: "Han är redo för de stora klubbarna"

Foto: SCANPIX

Victor Nilsson Lindelöf är nära en övergång till Manchester United. Den potentiellt nye lagkamraten Zlatan Ibrahimovic spelar gärna med sin landsman.
- Jag tycker att han är redo för de stora klubbarna där ute, säger Zlatan till Sky Sports.

Victor Nilsson Lindelöf har under en längre tid ryktats vara på väg till Manchester United. I slutet av november avslöjade Fotbollskanalen att United då ledde jakten på det svenska stjärnskottet. Sedan dess har det spekulerats allt mer om en flytt till Premier League-klubben för mittbacken. Nu ska affären vara nära att gå igenom.

Om Lindelöf går till den engelska storklubben blir han lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Anfallsstjärnan ser en utveckling i backen sedan de spelade ihop i landslaget.

- Han växer. Han har mycket ansvar i landslaget nu, säger Zlatan till Sky Sports.

Ibrahimovic tror inte att det skulle vara ett för stort steg för Lindelöf att gå till Premier League och en av världens största klubbar.

- Om han är bra nog för United? Jag tycker att han är redo för de stora klubbarna där ute. Det är upp till honom vad han vill och vad situationen säger. Vad han än väljer så kommer det bli bra för honom, säger Zlatan.

- Jag vet att han är het på marknaden så låt honom göra det rätta valet för honom.

Publicerad 2016-12-21 kl 10:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons