Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Zlatan: ”På plan är jag ett lejon”

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inför Zlatan Ibrahimovics Premier League-debut säger stjärnanfallaren att han inte alls är arrogant som vissa säger. Han är egentligen lugn utanför plan - men på plan...
- ...är jag ett lejon, säger han till Sky Sports.

”Ett VM utan mig är inget att se” och ”Det Carew gör med en fotboll gör jag med en apelsin” är två klassiska Zlatan-citat. Och kanske är det sådana citat som har gjort att vissa ser svensken som en aning arrogant.

Om allt går som förväntat gör Zlatan Ibrahimovic Premier League-debut på söndag när Manchester United möter Bournemouth. Inför 34-åringens första engelska ligamatch säger Zlatan att de som tycker att han är arrogant - de tycker fel.

- Jag är en normal person. Folk har bilden av mig som en ”bad boy”. Folk är nyfikna: 'Vem är denna Zlatan?', säger han till Sky Sports.

- Jag är en familjeman. Jag tar hand om min familj, men när jag kommer ut på plan är jag ett lejon. Det är den stora skillnaden.

- Jag tycker inte jag är arrogant på det sätt folk tycker. Jag är självsäker, jag tror på mig själv – det är inte att vara arrogant. Det är något som jag tycker är en individuell styrka som människa.

- Jag har självförtroende och tror på mig själv. Om jag har en vision så gör jag allt för att den ska slå in. Jag tycker inte det är arrogant. 

Se Zlatans debutmål för United i spelaren ovan.

Publicerad 2016-08-12 kl 12:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons