Zlatan poängräddare för United - men fick mål bortdömt

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka i Manchester Uniteds startelva efter tre matchers avstängning.
Då blev han poängräddare mot Everton, men han fick också ett mål bortdömt för offside.
- Blir väldigt svårt att nå topp fyra, säger United-managern José Mourinho enligt BBC.

Everton tog ledningen i den 22:a minuten, när mittbacken Phil Jagielka bjöd på en akrobatisk spark som fick bollen att slinka mellan Manchester United-keepern David De Geas ben efter en hörna.

United försökte trycka på för att få in en kvittering och i paus bytte man in den nyligen skadade stjärnan Paul Pogba. Men hemmalaget hade svårt att få hål på Everton. Med 20 minuter kvar att spela hittade Zlatan Ibrahimovic nätet, men då höjde den assisterande domaren sin flagga för offside och målet dömdes bort. Zlatan nickade in ett inlägg från höger och det är till och med på reprisbilderna efteråt svårt att se om svensken stod i offsideläge när bollen slogs.

På tilläggstid fick Manchester United straff efter att Everton-försvararen Ashley Williams räddat bollen med handen. Fram till punkten klev Zlatan, som placerade in 1-1 i ena hörnet. Målet var Zlatans 16:e i Premier League den här säsongen.

Matchen slutade 1-1 och nu har United fyra poäng upp till Manchester City på fjärdeplatsen.

Manchester Uniteds startelva: De Gea - Young, Bailly, Marcos Rojo, Blind - Ander Herrera Carrick, Fellaini - Lingard, Ibrahimovic, Rashford

Evertons startelva: Robles - Holgate, Jagielka, Williams, Baines - Davies, Barry, Gueye -Mirallas, Lukaku, Barkley