Zlatan sköt United till semifinal

Manchester United är klart för semifinal i ligacupen efter 4-1 mot West Ham.
Huvudrollsinnehavare: Zlatan Ibrahimovic, två mål.

Manchester United spelade 1-1 mot West Ham i ligan i helgen efter en jobbig öppning där West Ham tidigt tog ledningen.

När lagen ställdes mot varandra under onsdagskvällen var det inledningsvis tvärtom. Ett hungrigt United, anfört av tvåmålsskytten Zlatan Ibrahimovic, såg till att ta hem en kassaskåpssäker 4-1-seger.

Efter blott två minuters spel klackade Henrikh Mkhiraryan fram bollen till en fristående Ibrahimovic som retfullt enkelt kunde chippa in ledningsmålet.

Med fart och frenesi såg Manchester United till att skapa en uppsjö chanser och dominerade spelet initialt.

Flera spelare, däribland Henrikh Mkhitaryan, Anthony Martial och Zlatan Ibrahimovic, visade fin form.

Ashley Fletcher såg dock till att få in kvitteringsbollen. Den Manchester United-fostrade anfallaren såg sin chans efter att David De Gea släppt en retur rakt ut i straffområdet som West Ham-spelaren kunde hugga på.

Lagom till den andra halvleken hade Anthony Martial smält efter att ha varit placerad i frysboxen. Fransmannen fick en perfekt boll från Mkhitaryan och kunde med en stenhård och distinkt bredsida sätta 2-1 för United.

Fjolårets succéspelare skrev på nytt in sig i målprotokollet när han satte 3-1.

Zlatan Ibrahimovic såg till att avsluta krossen mot West Ham när han på tilläggstid från straffpunkten satte 4-1.

I den andra halvleken byttes tysken Bastian Schweinsteiger in och gjorde därmed sitt första framträdande i United sedan mars.