Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Zlatan snart redo efter skadan: "Jag kommer tillbaka för att vinna Premier League"

Foto: Bildbyrån

Zlatan är på väg tillbaka efter sin knäskada han ådrog sig i april.
Och han vill komma tillbaka med besked.
- Jag kommer tillbaka för att vinna Premier League, säger svensken i en intervju med Sky Sports.

Zlatan Ibrahimovic återhämtar sig just nu från sin svåra knäskada han ådrog sig i april i år. Före skadan hade Zlatan gjort en succéartad debutsäsong med totalt 28 mål på 46 matcher för Manchester United.

Nu är han snart redo för comeback och precis som tidigare tänker han göra det med besked.

- När jag förlängde mitt kontrakt så sa jag att jag kommer tillbaka för att avslutade det jag påbörjade den första säsongen. Vi vann tre titlar, men slutet på förra säsongen var inte vad jag hade väntat mig. Nu när jag kommer tillbaka är målet att vinna Premier League, säger svensken i en intervju med Sky Sports.

Den svenske superstjärnan skadade sig som bekant mot Anderlecht i Europa League och missade slutet på förra säsongen. Han berättar att han tidigare tvekat på hur länge till han skulle fortsätta, men skadan gjorde det enklare för honom att bestämma sig för att fortsätta minst en säsong till.

- Jag hade ett mål. Det var att komma tillbaka från skadan och kunna spela igen. När det hände var det enklare för mig att säga att jag skulle komma tillbaka eftersom det blev en utmaning. Utmaningen var egentligen att jag aldrig fick en allvarlig skada och att alla tvivvlade. Allt det triggade mig ännu mer eftersom det gav mig energi och ett mål. Jag ville se vad jag kunde åstadkomma och hur långt jag kunde pressa min kropp.

Slutligen lämnar Zlatan precis som alltid ett kaxigt citat om hur han kommer att avsluta, när han väl bestämmer sig för det.

- Jag kommer att gå ut precis som jag gjorde när jag kom. Jag kommer inte att lämna haltandes. Jag kommer att lämna som jag vill lämna, även om det betyder att jag kommer att behöva gå på vatten.

Publicerad 2017-10-27 kl 07:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons