Zlatan straffmissare när United tappade poäng - Mourinho besviken

Zlatan Ibrahimovic var glödhet efter att ha avgjort ligacupfinalen förra helgen.
Men hemma mot Bournemouth var det desto tyngre för svensken som missade en straff när United bara fick oavgjort.
- Vi har bara oss själva att skylla, säger managern José Mourinho till BBC.

United fick en bra chans att ta ledningen i den femte minuten där Paul Pogba fick en bra avslutningschans efter en jättelöpning, men Artur Boruc i gästernas mål stod för en fin räddning. United pressade på väl där Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic turades om att sätta varandra i lägen utan att få till några riktigt vassa avslut.

Drygt 24 minuter in i matchen styrde mittbacken Marcos Rojo dock in Antonio Valencias skott i mål till 1-0 för United, och de flesta trodde nog att United skulle få en lugn eftermiddag. Men sent i första halvlek kvitterade Joshua King för Bournemouth på straff, och i samma situation blev Zlatan varnad för protest. Och fokus skulle ligga kvar på just Zlatan Ibrahimovic.

I slutet av första halvlek blev Zlatan trampad i huvudet av Tyrone Mings, och kort därefter hämnades Zlatan genom att dela ut en ful armbåge på Mings. I tumultet som uppstod fick istället Bournemouths Andrew Surman sin andra varning och åkte ut, men troligen har både Mings och Zlatan avstängningar att vänta.

Med en man mer fortsatte United att pressa i andra halvlek, utan att skapa några riktigt heta lägen. Efter dryga 70 minuter kom möjligheten när domaren blåste straff efter hands, men Boruc i Bournemouths mål räddade Zlatans låga straff. United hade bollen, men de riktigt vassa avsluten saknades. Matchen slutade 1-1, vilket är ett tungt poängtapp för United medan Bournemouth bröt en fyra matcher lång förlustsvit.

- Vi spelade fenomenalt bra i den första halvleken och borde ha vunnit med 3-0 eller 4-0. Men det slutade 1-1 och vi har bara oss själva att skylla för det. Ingen annan. Vi missade stora chanser, säger Uniteds manager José Mourinho till BBC Sport.

Manchester United: De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Shaw - Carrick, Pogba - Mata, Rooney, Martial - Ibrahimovic.

Bournemouth: Boruc, Smith, Cook, Mings, Daniel, Surman, Arter, Fraser, Pugh, King, Afobe.