Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Zlatan: "Tro mig, jag vet hur man sparkar någon i huvudet"

Zlatan mötte pressen efter ännu ett kryss med United och gjorde klart att han inte sparkade Seamus Coleman i huvudet med avsikt. -Tro mig, jag vet hur man sparkar någon i huvudet. Och gör jag det med avsikt är det knockout.

Zlatan var frustrerad över ännu en oavgjord match för Manchester United när han mötte pressen efter 1-1 mot Everton.

- Matchen slutade inte som vi ville, det är en besvikelse. Speciellt som vi gör en bra match och kontrollerar den i 70 minuter. Sedan får vi panik, slutar spela vårt spel och tappar självförtroendet. Det är två poäng förlorade enligt mig, sa Zlatan som också poängterade att om han kunde hade han valt bort målet han gjorde mot en seger i matchen.

En situation som blev uppmärksammad var den när Zlatan föll i närkamp med Seamus Coleman. Evertonspelaren fick Zlatans fot i ansiktet, och flera engelska experter menade på att Zlatan riskerar avstängning i efterhand, då domaren Michael Oliver missade incidenten. Det kommenterade Zlatan på ett väldigt karakteristiskt vis.

- Det är en 50-50-duell, han drar omkull mig och jag gör vad jag kan för att inte röra honom. Tro mig, jag vet hur man sparkar någon i huvudet. Och gör jag det med avsikt är det knockout, det är allt jag har att säga.

Publicerad 2016-12-04 kl 21:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons