Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Zlatan utesluter inte MLS: "Allt är möjligt"

Foto: TT

Zlatan Ibrahimovic tackade nej till ett erbjudande från David Beckham och MLS innan han skrev på ett ettårskontrakt med Manchester United.
Det avslöjar svensken i en intervju med goal.com.

Stjärnan var starkt sammankopplad med en flytt till amerikanska MLS efter att hans kontrakt med PSG löpte ut i våras, men valde som bekant att återförenas med José Mourinho i Manchester United.

Nu avslöjar Zlatan i en exklusiv intervju med goal.com att han tackade nej till ett erbjudande från David Beckham. Det gällde det Miami-baserade laget som hoppas kunna slå sig in i ligan 2018.

- David är en god vän till mig, och han frågade mig om jag ville spela för hans lag. För tillfället vill jag uppnå stora saker med Manchester United, men jag har stor respekt för MLS och allt är möjligt, säger Zlatan enligt sajten.

- Jag vet att lag från MLS var intresserade, men möjligheten att spela för Manchester United, och självklart arbeta med min gode vän José Mourinho igen, var omöjlig att säga nej till.

Zlatan fyller 35 i oktober men säger att han inte har för intention att lägga av med fotbollen inom den närmaste framtiden. Han håller dessutom dörren öppen för en flytt till den amerikanska proffsligan framöver. 

- Det känns som att jag skulle kunna spela tills jag är 40. Det är omöjligt att förutse framtiden.  

Publicerad 2016-07-26 kl 20:19
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER