Zlatans måltorka fortsätter - ny missräkning för United

Manchester United ville ta revansch efter 0-4-nederlaget mot Chelsea. Men det blev bara 0-0 mot Burnley och Zlatan Ibrahimovic missade chans på chans.
- När den (bollen) inte vill gå in, då vill den inte gå in, säger Zlatan i sin app.

Storlaget Manchester United skapade en hel del farligheter i den första halvleken mot Burnley. Bland annat hade Zlatan Ibrahimovic några skottlägen där skärpan saknades hos svensken. Det gjorde den också hos övriga laget, för i paus stod det 0-0.

I den andra halvleken fortsatte Zlatan att få möjligheter att ge United ledningen, men bollen ville inte in. Bland annat bjöd Ibra på en cykelspark från nära håll efter en timmes spel. Den räddade Burnley-keepern Tom Heaton vid främre stolpen.

I den 68:e minuten blev Ander Herrera utvisad, efter att ha fått sitt andra gula kort. Dessutom fick Manchester United klara sig utan managern José Mourinho på bänken i den andra halvleken eftersom han visades upp på läktaren under pausvilan, av oklar anledning.

Zlatan hade också en nick i ribban och med minuter kvar av matchen sköt han utanför när han blev helt ren vid den bortre stolpen, efter inlägg från Paul Pogba. Den svenske anfallaren är en målsumpare just nu och har inte gjort mål på sex tävlingsmatcher.

Manchester United ligger just nu åtta i Premier League.

Zlatan har kommenterat matchen i sin app "Zlatan Unplugged".

När den inte vill gå in, då vill den inte gå in, säger svensken i appen om sin måltorka.

- En konstig match. Känns som en match med många matcher i.

Manchester Uniteds startelva: De Gea - Darmian, Rojo, Blind, Shaw - Herrera, Pogba - Lingard, Mata, Rashford - Ibrahimovic

Burnleys startelva: Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Arfield, Hendrick, Marney, Gudmundsson - Vokes, Gray