Zlatans måltorka över - skrev historia mot Swansea

Sju raka matcher utan mål.
Men mot Swansea släppte Zlatan Ibrahimovics måltorka.
Svensken satte två mål och gjorde dessutom det 25 000:e målet i Premier Leagues historia.

Jose Mourinho valde att mönstra både Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic från start i söndagens match mot Swansea.

United, som ju föll mot Fenerbahce i Europa Leauge senast och haft det tufft även i ligan, fick en smakstart.

Efter en kvarts spel dundrade Paul Pogba in ett mäktigt skott på halvvolley som borrade sig upp i bortre hörnet.

Knappt tio minuter senare var det dags för Zlatan Ibrahimovic. Svensken fick bollen utanför straffområdet, gick till höger och sköt bollen till höger om målvakten, alldeles intill stolproten.

Målet var det 25 000:e i Premier Leagues historia och Zlatans 400:e i klubblagssammanhang.

United fortsatte sedan att leverera i den första halvleken. Wayne Rooney hittade fram till Ibrahimovic som visade styrka och kunde sätta 3-0.

Swansea reducerade genom Mike van der Hoorn - men fick se sig slaget igen.

Zlatan Ibrahimovic blev varnad och kommer att missa mötet med Arsenal i nästa omgång.