Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Zlatans operation lyckad - Raiola tydlig: "INTE SLUTET"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola har i ett uttalande bekräftat att svenskens knäoperation blev lyckad.
Och agenten dementerar å det kraftigaste att anfallarens karriär är i fara.

28 mål på 46 tävlingsmatcher under debutsäsongen i Manchester United. Sedan landade Zlatan Ibrahimovic illa på sitt ena knä i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht och förstörde avslutningen på sitt första år i Premier League-jätten.

I förra veckan flögs den svenske anfallaren till Pittsburgh för operation av sin korsbandsskada och nu meddelar hans agent Mino Raiola att allt har gått bra för 35-åringen.

"Zlatan Ibrahimovic har genomgått en lyckad knäoperation", skriver Raiola i ett uttalande enligt Manchester Evening News.

Under den senaste tiden har det spekulerats i att både det främre och det bakre korsbandet är av och att Ibrahimovics karriär är i fara. Men att Zlatan skulle tvingas att lägga av på grund av skadan dementerar Raiola å det kraftigaste.

"Han kommer återhämta sig fullt ut OCH HAR INTE DRABBATS AV EN SKADA SOM INNEBÄR SLUTET PÅ HANS KARRIÄR", skriver agenten.

Raiola fortsätter:

"Ingreppet gjordes av doktorerna Freddie Fu och Volker Musahl, vid Universitetssjukhuset i Pittsburgh. Zlatan har inlett sin rehabilitering på sjukhuset och kommer att fortsätta vårdas av doktor Fu och doktor Musahl under hela hans väg tillbaka".

"Zlatan och läkarteamet är inte tillgängliga för intervjuer just nu. Ytterligare uppdateringar kommer att komma vid ett senare tillfälle".

Zlatan själv har tidigare kommenterat sin skada via Instagram på följande sätt:

"Först och främst, tack till alla för allt stöd och all kärlek. Det är ingen nyhet att jag blev skadad så jag kommer att vara borta från fotbollen ett tag. Jag kommer att komma igenom det här som med allt annat och komma tillbaka ännu starkare".

"En sak är säker, jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart."

Se när Zlatan skadade sig i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-02 kl 06:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons