Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

E-svenskan: AIK siktar högt: "Allt förutom vinst är en besvikelse"

Trea i allsvenskan. Nu siktar AIK högre när det är dags för finalspel i E-svenskan på lördag. Försvararen Sauli Väisänen representerar laget.
- Allt förutom vinst är en besvikelse, säger han till fotbollskanalen.se.

Trea i allsvenskan. Nu siktar AIK högre när det är dags för finalspel i E-svenskan på lördag. Försvararen Sauli Väisänen representerar laget.

-          Allt förutom vinst är en besvikelse, säger han till fotbollskanalen.se.

I somras värvade AIK den 20-årige backen Sauli Väisänen från finländska FC Honka. En spelare för framtiden men han är redan en vinnare i Fifa15. För en vecka sedan tog han sig nämligen till lördagens tv-sända final av E-svenskan för att representera sin nya klubb. Bland annat via finalseger mot mittbackskollegan Alexander Milosevic. Väisänen kliver nu in i finalspelet som något av en förhandsfavorit.  Som medspelare har han nämligen Lukas ”Lukasinho” Gummesson som nyligen var med i VM i Paris. Det finns med andra ord anledning för Väisänen att vara optimist.

Hur har du laddat?

-          Jag har försökt spela lite mer Fifa än vanligt och även tränat lite med Lukas.

Vad har ni för målsättning?

Enda målet är att vinna. Allt annat är en besvikelse.

Vilken typ av E-spelare är du?

Vi är båda ganska defensiva spelare – men vi kan även gå framåt och göra mål. Än så länge måste vi slipa lite på några detaljer men när det är finaldag så kommer vi vara redo!

I somras värvade AIK den 20-årige backen Sauli Väisänen från finländska FC Honka. En spelare för framtiden men han är redan en vinnare i Fifa15. För en vecka sedan tog han sig nämligen till lördagens tv-sända final av E-svenskan för att representera sin nya klubb.

Bland annat via finalseger mot mittbackskollegan Alexander Milosevic. Väisänen kliver nu in i finalspelet som något av en förhandsfavorit. Som medspelare har han nämligen Lukas "Lukasinho" Gummesson som nyligen var med i VM i Paris. Det finns med andra ord anledning för Väisänen att vara optimist.
Hur har du laddat?
- Jag har försökt spela lite mer Fifa än vanligt och även tränat lite med Lukas.
Vad har ni för målsättning?
- Enda målet är att vinna. Allt annat är en besvikelse.
Vilken typ av E-spelare är du?
-Vi är båda ganska defensiva spelare – men vi kan även gå framåt och göra mål. Än så länge måste vi slipa lite på några detaljer men när det är finaldag så kommer vi vara redo!

Publicerad 2014-11-06 kl 20:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons