Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

E-SVENSKAN

TV: Crespo Kamara krossade Gefle i kvartsfinalen

Nästa

Avbryt
Försök igen

Med Alhassan Kamara bakom spakarna gjorde Alhassan Kamara fyra mål och en assist när ÖSK körde över Gefle och gick vidare till semifinal i E-Svenskan.

- Att göra mål med mig själv, det är jättekul, säger "Crespo".

Örebro och Gefle gjorde upp om den sista semifinalplatsen i E-Svenskan. Den på förhand jämna fajten skulle bli väldigt ojämn på planen. Örebro, med skadade anfallaren Alhassan "Crespo" Kamara och supportern Kasper Bergström, fick inte mindre än tre straffar.

Samtliga tog tv-spelsversionen av "Crespo" hand om och såg till att ÖSK gick upp i en 3-0-ledning.

- Att göra mål med mig själv, det är jättekul. Speciellt när jag fortfarande är skadad och inte kan spela. Det är bra för mig själv att se mig spela på tv, säger Kamara.

Anfallaren stod sedan för ytterligare ett mål och även en assist i Örebros 5-0-kross. Gefle, med anfallaren Dardan Mustafa och supportern Hassan Akbal, kraschade ut ur turneringen.

- Det blir svårt när de får tre straffar och vi får två utvisningar, säger Mustafa.

Örebro ställs mot Djurgården i semifinal.

E-Svenskan

E-Svenskan är tävlingen där allsvenska spelare och supportrar tävlar sida vid sida för att göra upp om titeln som allsvenskans bästa lag på Fifa. Tidigare under hösten har en uttagningsturné skett där alla allsvenska klubbar har besökts för att ta fram den bästa spelaren och den bästa supportern som tillsammans ska göra upp med de andra allsvenska lagen.

Under de kommande veckorna kommer du att kunna följa hela E-Svenskans slutspel här på Fotbollskanalen - från åttondelsfinalerna och hela vägen fram till den rafflande finalen. Där får vinnaren en stor portion ära men även 50 000 kronor till lagets supporterförening.

Publicerad 2015-12-11 kl 15:15

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER