Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: E-svenskan: Bårbärare vidare från Halmstad

Nästa

Avbryt
Försök igen

En av deltagarna som klev in på Örjans Vall var Flamur Kurshumliu, som förklarade efter sin första match att dagens mål var uppnått.

– Jag ville inte förlora första matchen och åka ut direkt. Nu är resten bara en bonus. Flamur kom senare att vinna hela turneringen.

Som vanligt var det många deltagare i alla åldrar som trängdes bland spelkonsolerna när E-svenskan kom på besök. Halmstad BK hade fyra spelare på plats och Antonio Rojas, Johan Mauritzon, Marcus Antonsson och Viktor Ljung gjorde upp om finalplatsen. Johan vann finalen över Viktor med 3-0 och hade bortsett en inledande förlust i gruppspelet en behaglig dag. – Jag vann de flesta matcherna med fyra eller fem noll fram till finalen.

Bland supportrarna var det desto jämnare. Flera sena mål och straffar avgjorde. En som inte hade någon lycka från elva meter var Filip Svensson. – Jag åkte ut på straffar men fick ett wildcard och fick spela en match till. Men då förlorade jag på straffar igen. Jag får åka hem och träna.

Flamur visade sig stå sig bra i konkurresen och tog sig till final. Trots att han gick fram till 2-0 blev det en nervös andra halvlek då motståndaren Besfort reducerade och sedan tryckte på för ett kvitteringsmål. Men Flamur höll undan och får nu representera HBK i finalen. Något han var väldigt stolt över eftersom han har en nära relation till Halmstad. – Jag följer HBK väldigt nära, jag jobbar som bårbärare på hemmamatcherna.

Oscar Lindgren Ortiz 

Publicerad 2014-10-22 kl 12:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons