Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: E-svenskan: Inför finalen - Djurgården och AIK möttes upp för att träningsspela

Nästa

Avbryt
Försök igen

Vem av de allsvenska spelarna är bäst på Fifa 15? Vilken klubb har supportern som är bäst på Fifa 15? Vilken klubb kan få ihop just den kombinationen på bästa sätt? På lördag får vi reda på svaret när det är heldag på Friends och fotbollskanalen.se med finalpass i E-svenskan.

Det är mycket prestige i potten när de allsvenska lagen gör upp om att bli mästare i E-Svenskan 2014. Inte nog med det. Det lag som vinner tar hem 50 000 kronor till sin supporterförening. Kanske var det just det som gjorde att AIK med försvararen Sauli Väisänen och ”supportern” Lukas Gummesson tog sig till Djurgårdens träningsanläggning på Kaknäs för att utmana anfallaren Tim Söderström och supporter Didrik Ågren.

I och med att Gummesson har en tung meritlista inom Fifa så var de stora favoriter – men derbyrivalen stretade emot. Men trots allt lär AIK gälla som förhandsfavorit i morgondagens finaldag.

AIK går ut mot Gefle och Djurgården tar sig an Falkenberg. Återstår att se om de får mötas igen. Men i så fall handlar det om final…

Publicerad 2014-11-07 kl 22:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons