Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: E-svenskan: Självsäker Bojanic levererade - får representera HIF

Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppemot hundra personer kom till Olympia för att göra upp när E-svenskan kom till Helsingborg. Vinnare blev studenten Oskar Siegel, 19 år, som till finalen i Stockholm får åka upp tillsammans med HIF-spelaren Darijan Bojanic som sopade banan med lagkamraterna.

Trycket på E-svenskan var stort i Helsingborg, något som märktes av att kön blev allt längre halvtimmen före insläppet började. Lokalen fylldes snabbt med tävlande supportrar och även åtta stycken spelare från A-laget hade hittat dit – däribland Robin Simovic, Johan Mårtensson, Jordan Larsson och Darijan Bojanic.

Jordan Larsson var den som slogs ut först av alla vilket lagkamraterna inte var sena med att uppmärksamma. Bojanic gjorde sedan processen kort med sina motståndare i semifinal och final och stod som odiskutabel segrare.  – Jag sa till dig i början, det är för lätt detta. 

Bland supportrarna tog det längre tid att urskilja en vinnare. Flera matcher avgjordes via straffläggningar – där den blivande vinnaren Oskar gick segrande ur ett flertal under kvällen. I finalen vann han med 3-1 och får nu äran att representera laget i sitt hjärta i finalen i Stockholm. – Vi är två bra killar som kommer åka upp och visa var skåpet ska stå.  

Publicerad 2014-10-14 kl 14:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons