Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: E-svenskan: Stortalangen tog det i Örebro

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var fullt hus när E-svenskan kom till Örebro för att få fram två finalister.

Många deltagare stannade kvar och hejade på kompisarna efter att de själva åkt ut och det var en härlig stämning både bland fans och spelare.

Örebro SK har gått som tåget i Allsvenskan under hösten och det var ett glatt gäng som kom för att spela. Kalle Holmberg, Ahmed Yasin, Oscar Jansson, Christer Lipovac, Mohamed Saeid och Daniel Björnquist gjorde upp om ÖKS-titeln. Efter många gliringar och vilt gestikulerande var till slut Oscar Jansson och Christer Lipovac de två finalisterna. Den senare vann och var givetvis nöjd.

– Skönt att ta hem det. Jag spelar inte alls så mycket som lagkamraterna vill få det till. Men jag var bäst ändå.

Rasmus Olsson hade support av brorsan och mamma Therese, medan Jonathan Erikssons hade pappa på plats. Ett framgångsrecept skulle det visa sig då de båda gick hela vägen till final. Rasmus efter en dramatisk straffläggning medan Jonathan imponerade med sina sex mål i semin.

Finalen blev som väntat jämn men Jonathan drog det längsta strået. Skönt för 15-åringen som går igenom en tuff period fotbollsmässigt. En skada tvingar honom nämligen att halta fram på kryckor.

– Jag spelar i ÖSK:s P15 så det blir en stor ära att få representera oss i finalen.

Förutom titeln och äran vann Jonathan även en ÖSK-tröja signad av hela A-truppen. Ett mycket lyckat event i Örebro där många supportrarna dröjde sig kvar och såg finalen. E-svenskans nästa stopp är Norrköping.

Publicerad 2014-10-25 kl 10:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons