Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: E-Svenskan: VM-deltagare och nyförvärv vann för AIK

Nästa

Avbryt
Försök igen

E-svenskan kom till nationalarenan i Solna där AIK spelar sina hemmamatcher. Lukas Gummesson vann och bildar AIK:s finalpar tillsammans med finske nyförvärvet Sauli Väisänen.

Fem AIK-spelare hade kommit till nationalarenan för att spela; Alexander Milosevic, Kenny Pavey, Niclas Eliasson, Sam Lundholm och Sauli Väisänen. Efter ett långt gruppspel stod försvarskollegorna Milosevic och Väisänen i final. En match som finnen vann efter ett sent mål.
- Jag inledde med att förlora mot Sam men sen gick det allt bättre. Niclas vill nog få det till att han var min största motståndare men finalen var den tuffaste matchen.

Bland supportrarna var det fullt ös med maximala 64 deltagare. En av dem var Josefin Fröberg som blev E-svenskans första kvinnliga deltagare. 
- Jag är ganska duktig, men det är svårt att veta exakt hur bra när man mest spelar online, sa Josefin som åkte ut i andra omgången.

Fler och fler åkte ut och efter semifinalerna stod kompisarna Patrik Johnson och Lukas Gummesson som vinnare. Lukas kopplade greppet tidigt i finalen och släppte aldrig in Patrik i matchen. Det var en glad men ändå inte överraskad vinnare.
- På onsdag åker jag till Frankrike och tävlar på VM så jag visste att jag hade goda möjligheter att vinna här idag. Jag släppte bara in ett mål på hela turneringen.

Nästa stopp för E-svenskan är Djurgårdens IF.

Publicerad 2014-10-28 kl 17:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons