Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: Följ e-svenskan på fotbollskanalen.se - här anmäler du dig

Nästa

Avbryt
Försök igen

Premiären i e-svenskan kryper närmare. På fotbollskanalen.se följer du dramatiken från första uttagning fram till finalen där det första e-svenska mästarlaget koras.
- Det känns fantastiskt kul att kunna visa e-svenskan. Det märks redan att både supportrarna och spelarna är väldigt taggade inför detta, säger Tobias Rosvall, redaktionsansvarig på fotbollskanalen.se

För några veckor sedan presenterades e-svenskan. I ett unikt samarbete med Svensk elitfotboll och produktionsbolaget Unlce Ned kämpar en supporter och en spelare från varje allsvenskt lag tillsammans om titeln som det vassaste teamet på FIFA 15.

Nu är det klart att TV4-Gruppen blir officiell samarbetspartner och kommer att visa hela den första säsongen, från start till mål på fotbollskanalen.se. Det stora finaleventet direksänds dessutom i TV12.

Punktmarkerar alla uttagningar

Varje allsvenskt lag har en uttagning där supportrar och spelare utmanar varandra för att få fram det team som ska representera föreningen i den stora finalen i Stockholm 8 november.

På fotbollskanalen.se kan du följa uttagningarna under hela turnén. Reportern Oscar Lindgren Ortiz kommer att punktmarkera alla uttagningar och ta pulsen på både fans och spelare.

Dagen efter varje uttagning finns klipp och intervjuer med vinnare att publiceras på fotbollskanalen.se.

8 november möts alla 16 lag i ett slutspel som direktsänds i sin helhet på fotbollskanalen.se och semifinal och final i TV12.

- För dig som gillar svensk fotboll och FIFA 15 kommer fotbollskanalen.se vara den givna platsen att följa esvenskan. Här finns klippen, intervjuerna och allt du behöver veta kring turneringen, säger Tobias Rosvall.

Vill du vara med och spela? Här kan du anmäla dig!

Publicerad 2014-10-03 kl 22:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons