Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
E-SVENSKAN

TV: Hela matchen när "Crespo" Kamara krossade Gefle

Nästa

Avbryt
Försök igen

ÖSK krossade Gefle och gick vidare från E-Svenskans kvartsfinal. Med Alhassan Kamara bakom spakarna gjorde hans tv-spels dito fyra mål och en assist. Se hela överkörningen här!

Det blev ett ensidigt möte när Örebro SK och Gefle IF gjorde upp om den sista semifinalplatsen i E-Svenskan. ÖSK fick tre straffar med sig och Gif, med anfallaren Dardan Mustafa och supportern Hassan Akbal, tvingades spela med åtta utespelare under en stor del av matchen.

Alhassan Kamara stod bakom spakarna i Örebro tillsammans med supportern Kasper Bergström och tv-spels versionen av "Crespo" briljerade med fyra mål och en assist.

Örebro ställs mot Djurgården i semifinal.

E-Svenskan

E-Svenskan är tävlingen där allsvenska spelare och supportrar tävlar sida vid sida för att göra upp om titeln som allsvenskans bästa lag på Fifa. Tidigare under hösten har en uttagningsturné skett där alla allsvenska klubbar har besökts för att ta fram den bästa spelaren och den bästa supportern som tillsammans ska göra upp med de andra allsvenska lagen.

Under de kommande veckorna kommer du att kunna följa hela E-Svenskans slutspel här på Fotbollskanalen - från åttondelsfinalerna och hela vägen fram till den rafflande finalen. Där får vinnaren en stor portion ära men även 50 000 kronor till lagets supporterförening.

Publicerad 2015-12-12 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons