TV: Elfsborg utslaget ur ECL-kvalet trots seger

Europa Conference League Kval

Ett 0-5-underläge från bortamatchen blev för svårt för Elfsborg att vända.
Boråslaget är utslaget ur Europa Conference League-kvalet trots en 3-1-seger hemma mot Feyenoord.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. Bilder från Sportbladet Play.

IF Elfsborg - IFK Värnamo
IF Elfsborg
IFK Värnamo
STREAMA PÅ MÅNDAG

Elfsborg förlorade med hela 0-5 i bortamatchen mot nederländska Feyenoord i playoff till Europa Conference League förra veckan. Ett resultat som gjorde utgångsläget svårt - för att inte säga omöjligt - inför hemmareturen på torsdagskvällen.

Johan Larsson tryckte in 1-0 på frispark i slutet av första halvlek innan Alexander Bernhardsson ökade på till 2-0 i början på den andra. Två mål som gav Elfsborg visst hopp med 40 minuter kvar att spela.

Feyenoords 2-1-reducering efter dryga timmen dödade dock dubbelmötet definitivt. Marokhy Ndiones 3-1-mål med knappa kvarten kvar blev mest av akademisk betydelse för boråsarna.

Elfsborg får nu rikta in sig på enbart allsvenskt spel framöver. Härnäst ställs man mot borta mot Kalmar FF på söndag.