Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

19.00: Ödesmatch för MFF – sista chansen att hänga på i Europa League

Europa League

Efter en tuff start i Europa League där Malmö inkasserat två förluster så tar man sig på torsdagskvällen av ukrainska Metalist Charkiv.

För Malmö är det något av en ödesmatch då man måste vinna för att ha en chans på avancemang. Skulle man förlora än en gång är man sannolikt för långt efter för att kunna konkurrera o någon av de två topplatserna i gruppen.

Men det blir ingen lätt match, det icke namnkunniga motståndet till trots. Metalist har rutin från europaspel. Säsongen 2008-2009 tog man sig till åttondelsfinal och slog bland annat ut Galatasaray, Olympiakos, Benfica och Sampdoria på vägen – och förra säsongen gick man till sextondelsfinal efter att ha gått vidare från gruppspelet tillsammans med PSV efter att återigen slagit ut Sampdoria.

Annons

Matchen kan du se ikväll klockan 19.00 i TV11. Försnacket börjar vid 18.30 i samma kanal. Saknar du tillgång till TV kan du se matchen live via Csports.

I torsdagens sena match i TV11 med start 21.00 kan du se Tottenham Rubin Kazan. Även den går att se via Csports.

Hos Csports kan du även se Udinese-Atlético Madrid och Zürich-Lazio

Publicerad 2011-10-20 kl 15:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto