Ålborg nära åttondelsfinal i Uefacupen

Europa League

Andreas Johansson spelade 90 minuter när hans Ålborg tog ett stort steg mot åttondelsfinal i Uefacupen genom seger, 3-0, hemma mot Deportivo la Coruña.

Men svensken fick stå i skuggan av lagkamraten Anders Due. Denne gjorde skäl för sitt efternamn genom att göra Ålborgs två första mål, i den 53:e och 71:a minuten.

Redan där och då var resultatet lysande inför nästa veckas retur i Spanien. Men det räckte inte så.

I matchens slutminuter fick Ålborg straff och Michael Jakobsen satte säkert 3-0 och gav danskarna ett sagolikt bra utgångsläge för att ta sig till åttondelsfinal.

Publicerad 2009-02-18 kl 23:39