Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Athletic sågat: "Verkade lika inspirerade som när man handlar toapapper"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I klippet ses målen från matchen.

På ena sidan planen stod ett hungrigt Östersund.
Annat är betyget för Athletic Bilbao.
”Europa League verkade lika inspirerande som att lämna huset för att handla toalettpapper”, skriver tidningen El Correo.

Östersund var bara minuter från att ta sin tredje raka seger i Europa Leagues gruppspel under gårdagen. Men en sen kvittering gjorde att ÖFK ”bara” fick nöja sig med en poäng.

- Vi måste också sätta det i paritet i förhållande med vilka vi möter. Vi spelar ut dem i ohyggligt långa stunder och det borde få krönas med en vinst. Jag är otroligt stolt över grabbarna och Graham och ledarna. Det är förmodligen en av de bästa matcherna ett svenskt lag har spelat mot ett sådant här pass starkt motstånd, någonsin, sa ordföranden Daniel Kindberg till TV 4 efteråt.

Men samtidigt som Östersund får mycket beröm för sin insats och har stor chans på avancemang till utslagsrundan i turneringen så är kritiken desto mer negativ för gästerna från Baskien. Bilbao-tidningen El Correo går hårt åt Athletics insats och man menar att laget agerat oinspirerat.

”På ena sidan: ett modigt och elegant lag som visade upp sitt bästa jag, full av entusiasm inför sitt Europaäventyr som framkallade stolthet hos sina fans. Östersund SK. På andra sidan: ett blekt och apatiskt lag, utan innehåll, och för vilket Europa League verkade lika inspirerande som att lämna huset för att handla toalettpapper. Athletic”, skriver tidningen.

Bilbao har bara tagit två poäng på de tre första matcherna i gruppen och ligger pyrt till inför den andra halvan. Östersund toppar med sina sju inspelade poäng, en poäng före ukrainska Zorja Luhansk.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2017-10-20 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons