Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Babel tar på sig förlusten och Benitez sågar de svenska domarna

Liverpools Ryan Babel medger att hans röda kort i den första halvleken mot Benfica var idiotiskt. Manager Rafael Benitez dömer samtidigt ut det svenska domarteamets insats.

Efter Daniel Aggers tidiga ledningsmål mot Benfica rasade allt. Ryan Babel drog på sig ett rött kort innan den första halvleken var färdigspelad och Benfica fick sedan två straffar som de kunde vända matchen på.

Den holländska mittfältaren har nu tagit på sig förlusten och medger att hans utvisning var onödig och rentav idiotisk. Det var när mittfältaren ett flertal gånger tryckte upp sin hand i ansiktet på Luisao (som precis hade fällt Torres) som den svenska domaren Jonas Eriksson gav Babel det röda kortet.
– Domaren sa att jag fick det för att tryckt upp mina händer i hans ansikte, säger Babel till Daily Mail.
– Det kanske var för hårt, men det är så onödigt att jag ens gjorde det. Det kommer inte att hända igen, jag försökte bara att få tyst på honom (Luisao).

Liverpools manager Rafael höll med om att det svenska domarteamet var fel ute vid många tillfällen. Enligt spanjoren gick Benficas försvarare alldeles för hårt åt Fernando Torres, något som borde ha resulterat många fler varningar, och kanske till och med utvisningar, än vad den Jonas Eriksson blåste för.
– Jag hade ingen visselpippa och kunde inte göra någonting, säger han enligt sportinglife.com.
– Det var för mycket situationer som de missade. Det har jag svårt att klara.

Publicerad 2010-04-02 kl 17:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons