Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Benitez: Den långa resan har sammansvetsat gruppen

Rafael Benitez försöker se det positiva i Liverpools omständliga resa till Madrid.

”Planes, tranis and automobiles” heter en åttiotalsklassiker med Steve Martin och John Candy, och byter man ut ”automobiles” mot ”bus”, eller ”buss” på svenska, så skulle det kunna vara en film om Liverpools resa till Madrid för torsdagens semifinal mot Atlético.

På grund av askmolnet som vulkanen Eyafajjajökul har spridit över Europa kunde Liverpool inte flyga från England utan tvingades hitta andra sätt att ta sig till Madrid.

Och efter en lång resa med tåg, buss och flyg var man äntligen framme i Madrid efter en 24-timmrs resa som sannolikt var mer påfrestande än vad en flygning på ett par timmar hade varit.

Liverpools manager Rafael Benitez försökte dock tona ned det faktum att resan varit jobbig, och hittade istället något positivt som kommit ur den långa färden.
- Jag tror inte att spelarna har uppskattat resan, men det har varit fint att se hur alla har hållt samman. Det har gett dem en chans att umgås och prata, Det måste vi använda som något positivt, det har gett alla en bra lagkänsla, sade spanjoren.

Publicerad 2010-04-22 kl 11:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons