Chelsea höll undan och offsidemål tog Frankfurt vidare - här är alla resultat i Europa Leagues kvartsfinaler

Chelsea gick upp i en tidig 4-0-ledning, men tre snabba mål gav matchen nerv.
Londonklubben höll till slut undan och kunde gå vidare till semifinal, precis som Eintratch Frankfurt och Valenica som är vidare efter segrar under torsdagen.

Chelsea hade tagit med sig 1-0 efter ett sent mål på bortaplan mot Slavia Prag. Londonklubben tog en 3-0 ledning tidig efter ett dråplig självmål och mål från Giroud och Pedro. Prag gjorde 3-1 innan halvtimmen spelad, men Pedro gav Chelsea en 3-målsledning direkt efter.

Prag kom tillbaka i den andra halvleken genom två snabba mål av Petr Sevcik, men lyckades inte få in någon mer boll bakom Kepa och Chelsea gick vidare efter 5-3 totalt.

I Tysklands skulle Eintratch Frankfurt stå för kvartsfinalens enda vänding från första mötet. Efter 4-2 till Benfica i första mötet tog Frankfurt ledningen i den första halvleken. Filip Kostic stod i en offsideposition när han tryckte in en stolpretur i den första halvleken, men målet godkändes. I den andra halvleken gjorde Sebastian Rode 2-0, vilket gav 4-4 och Frankfurt-seger på mer gjorda bortamål-

Den på förhand mest avslagna matchen såg ut att vara Valencia mot Villarreal. Efter 3-1 på bortaplan gick Valencia också upp i ledningen på hemmaplan när Toni Lato gjorde 1-0 efter en kvart. När Dani Paecho gjorde 2-0 en stund in i andra halvlek kunde de spela av det spanska derbyt och ta sig vidare till semifinal.

I den sista kvartsfinalen gick Arsenal vidare efter 1-0 borta mot Napoli och 3-0 sammanlagt.